Gata celebra este dissabte la primera Mostra d’Embotit Artesà
Gata acull este dissabte 23 de març la prtimera Mostra d’embotit artesà, una iniciativa gastronòmica-cultural per a tots aquells amants dels productes gurmet, artesans i de tradició i amb una variada programació. Des de les 10 del matí fins a les 20 hores en la Plaça Nova es reuniran carnissers, forns, restauradors i productos de cervesa artesana, mel, i vi, entre altres productes.
La mostra ha estat organitzada per l’associació Comerç de Gata amb el suport de l’Ajuntament de Gata.
PROGRAMA D’ACTES
- A les 10 h.: Obertura/Inauguració.
- A les 10.30 h.: Presentació del llibre blanc de l'Embotit Artesà de Gata.
- A les 11 h.: Taula rodona: Embotit Artesà de Gata: receptes centenàries inalterades. Modera Alfred Martínez amb la participació dels productors locals.
Demostració de fabricació artesana d'embotit en directe.
- A les 12 h.: Showcooking a càrrec de Ferran del restaurant Arrels que presentarà uns tallarins de sépia amb teriyaki i botifarra al wok.
- A les 12.30 h.: Presentació de Blat de la Marina sobre la coca tradicional amb aquesta farina.
- A les 13 h.: Tast de l'autèntica cassola d'arròs al forn amb embotit de Gata a l'estand de La Pau i Arrels.
- A les 17 h.: Showcooking a càrrec de Ferran del restaurant Arrels que presentarà uns tallarins de sépia amb teriyaki i botifarra al wok.
- A les 19.30 h.: Presentació del vi Marmun del Celler de la Marina.