Canfali Marina Alta

Hui Dénia es vesteix de gala per a la crida de les Falleres Majors de Dénia i el pregó de Jaume Pérez

  • Hui Dénia es vesteix de gala per a la crida de les Falleres Majors de Dénia i el pregó de Jaume Pérez
  • Hui Dénia es vesteix de gala per a la crida de les Falleres Majors de Dénia i el pregó de Jaume Pérez
  • Hui Dénia es vesteix de gala per a la crida de les Falleres Majors de Dénia i el pregó de Jaume Pérez
  29/02/2020

Rosa Ahuir i Miguel Ivars són anomenats fallers exemplars

 

El món de la festa fallera han encetat ja el programa amb dos dels seus actes més destacats, que es van celebrar el dissabte passat, primer amb l’Exposició del Ninot i, després, amb el Sopar de Gala on el fallers exemplars Rosa Ahuir, de la falla Saladar i Miguel Ivars, de Baix la Mar, van rebre els nomenaments.

            Així, el faller exemplar es va mostrar molt humil a l’hora de fer el seu discurs, donat que va recordar a qui han fet de la seua vivència fallera una experiència única, en especial a la seua família. Ivars també va fer la promesa de continuar contribuint al bé de les falles i la cultura deniera.

            Durant el sopar es van entregar les recompenses de la Junta Local Fallera de Dénia i la Junta Central Fallera de València.

 

QUEIXES DELS FALLERS

 

            Mentre, l’Exposició del Ninot enguany ha tornat al seu lloc habitual, al Centre d’Art L’Estació, cal recordar que l’any passat es va dur a terme a l’antiga llotja. La mostra dels ninots va compartir -en alguns trams- espai amb els joguets antics. Per tal de visitar l’exposició es van establir torns per entrar i els fallers es van queixar que “la mostra va quedar deslluïda al estar molt col·lapsada”.

L’Exposició del Ninot es podrà visitar fins el 8 de març.

            El programa continuarà hui dissabte. Les Falleres Majors, Safir Malonda i Martina Gimeno, faran la Crida a partir de les 19.30 hores a la plaça del Consell. Minuts després serà el torn del pregoner, Jaume Pérez. La nit continuarà amb el Sopar de Germanor, on es donaran premis com les millors presentacions falleres, el millor presentador o mantenidor, entre d’altres molts.

Buscar noticias
Agenda