Canfali Marina Alta

Jaume Pérez Puig de la falla Baix la Mar serà el pregoner de les falles 2020

  • Jaume Pérez Puig de la falla Baix la Mar serà el pregoner de les falles 2020
  • Jaume Pérez Puig de la falla Baix la Mar serà el pregoner de les falles 2020
  • Jaume Pérez Puig de la falla Baix la Mar serà el pregoner de les falles 2020
  19/01/2020

 

Marta Colomer fa un cartell “net” al pur estil Tutti Confetti que mostra una visió dolça de la festa

 

Les falles estan cada dia més a prop. Hui diumenge els fester s’han reunit al Nàutic de Dénia per tal de desvelar el nom del pregoner de 2020 i donar a conèixer la imatge del cartell de falles. El faller de Baix la Mar, Jaume Pérez Puig ha estat elegit per tal de donar veu al col·lectiu i la dissenyadora gràfica deniera Marta Colomer, coneguda al panorama internacional de la mà de la seua marca Tutti Confetti ha mostrat la seua obra.

 

Jaume Pérez és un dels fallers del districte marítim que des de 1987 treballa, més des d'una segona o tercera fila –no li agrada massa el protagonisme-, per contribuir a la festa. El seu discurs, segons ell mateix assegura estarà versat cap a “eixies persones desinteressades que distrutem de la falla, que treballem i donen el més valuós, el nostre temps a un estil de vida nostre”.

 

Mentre, Marta Colomer ha aconseguit donar vida a un tros de cartell. Una senzilla fallera es columpia alegre mentre el poble al seus peus la admira. “Jo volia il·lustrar les falles del meu poble, perquè jo visc entre Dénia i València i vos puc assegurar que aquí tenim una festa dolça, nostra, amable i per això he triat el fons blanc, net, per simplificar la nostra identitat”.

 

El disseny de Marta “ha estat tot un encert” per a la gran majoria del fallers que han tingut paraules d’admiració cap al treball de la creadora de Tutti Confetti.

Buscar noticias
Agenda