La baixada al Riu de Bullent descorre hui el teló del Carnestoltes de Pego 2018

La baixada al Riu de Bullent descorre hui el teló del Carnestoltes de Pego 2018
  03/02/2018

 

El carnestoltes 2018 de Pego vorà obert hui el teló amb la XXIII Baixada al Riu de Bullent, que tindrà lloc a partir de les 13 hores en la tradicional eixida en el Pas de Bullentó.

       La Regidoria de Festes, organitzadora d’aquest curiós esdeveniment, ha fet una crida a que es desenvolupe amb el màxim respecte a l’entorn que l’acull en el si de la marjal Pego-Oliva, tant en la construcció de les embarcacions amb materials no contaminant, com en la conveniència d’arreplegar les despulles del dinar i la beguda per part dels que opten per passar la jornada a l’aire lliure.

       Així mateix, l’organització ha optat per fixar les 17 hores com a hora màxima d’arribada a l’indret del Blau del Galapatar on queda fixada la meta, degut a la necessitat d’adoptat mesures de seguretat que eviten qualsevol problema als participants en unes dates no massa propícies per a anar a la intempèrie a determinades hores. En aquest punt estarà disposat el lliurament dels premis a la millor barca i a la millor disfressa amb l’animació de rigor que rebrà amb calor humà als atrevits a desafiar a les gelades aigües del Bullent en aquesta època de l’any.

¡Suscríbete!