Canfali Marina Alta

La Colla Els Traginers ofereix un concert extraordinari amb motiu dels seus vint anys

La Colla Els Traginers ofereix un concert extraordinari amb motiu dels seus vint anys
  17/12/2016

La Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Traginers de Pedreguer ha ofert un concert extraordinari que va tenir lloc aquest dissabte passat a l’Espai Cultural. Vint anys de Traginers és el títol del pasdoble amb el que es va obrir un espectacle en el que no va faltar de res: música, rialles, balls, emocions... Tot per a un públic d’allò més entregat.

            Després del pasdoble de benvinguda, la Colla continuava amb la peça d’Antonio de la Asunción La Rosa dels Vents, que amb la seues notes va transportar el públic per diferents parts del món. Seguidament part de la Colla deixava a l’escenari, i els dos dolçainers, Sergi López i Xavi Gilabert, acompanyats al piano per Miquel Ibiza van interpretar Les Noces del Manyà, de J.R. Pascual-Vilaplana, que Ainhoa Ibiza va ballar de forma espectacular.

            El ball contemporani va donar pas al tango Quisuch de Toni Lloret, que va ser interpretat per tota la Colla i ballat per dos parelles de l’acadèmia de Dénia Henar-Tango. Li seguia una altra peça molt coneguda per tots, My Way, de Frank Sinatra que va ser interpretada per Francesc Ferrer, Sonia Ramírez, Xavi Gilabert i Sergi López a la dolçaina amb acompanyament de piano, i que va ser ballada per les alumnes de l’acadèmia de María Angeles Signes, de Dénia.

Buscar noticias
Agenda