Canfali Marina Alta

La consulta sobre els bous embolats i encaixonats a Pedreguer tindrà validesa en aplegar al 25% en només dos dies

La consulta sobre els bous embolats i encaixonats a Pedreguer  tindrà validesa en aplegar al 25% en només dos dies
  11/01/2017

El Sí als actes taurins mobilitza més que el No en les xerrades del Casal

La consulta popular que decideix al llarg d’aquesta setmana sobre el futur dels bous embolats i encaixonats a Pedreguer tindrà validesa tota volta que ja s’han sumat vora 1.600 vots i s’aplegarà en poques hores al 25% del percentatge sobre el cens que es va establir com a mínim per validar-la. Una xifra que sorprén i que dóna mostra de l’expectació que s’ha engegant al voltant del futur d’aquestes dues modalitats taurines.

        Des del govern s’han mostrat sorpresos i contents per la gran participació, que no només posa en relleu l’interès dels ciutadans sinó també dóna sentit a la consulta, segons destaca el portaveu Blai Server. El regidor destaca que ha vingut participant gent de totes les edats i que el sistema de votació ha funcionat correctament, llevat d’algunes xicotetes incidències que s’estan resolvent amb la màxima immediatesa. El resultat, segons avança es coneixerà només acabe el termini, el pròxim diumenge a la mitjanit.

        Mentrestant, la campanya, que estan liderant les dues associacions que més s’han implicant amb el tema, la Passió Pels Bous, a favor, i els animalistes d’Els Pouets, en contra, està discorrent amb total normalitat. En principi ambdós col.lectius han fet aplegar els ciutadans tota mena d’informació a través de distints mitjans. A més, ambdós bàndols han tingut ocasió d’informar amb les xarrades que ha organitzat per separat el Casal Jaume I de Pedreguer. Com a detall, encara que no pot servir com a baròmetre de la votació, els favorables als bous van mobilitzar prou més de públic que els animalistes.

Buscar noticias
Agenda