Canfali Marina Alta

La Festa Estellés a Dénia es converteix en un concurs per tal d’impulsar la creativitat al voltant de l’obra del poeta

La Festa Estellés a Dénia es converteix en un concurs per tal d’impulsar la creativitat al voltant de l’obra del poeta
  10/09/2019

 

La deu edició serà el proper divendres a las 20.30 hores

 

Un any més Compromís per Dénia recordarà la figura de l’escriptor i poeta Vicent Andrés Estellés amb l'organització de la tradicional Festa Estellés, una nit dedicada a la cultura valenciana, i que està inspirada en les jornades Burns Supper celebrades a Escòcia en honor al poeta Robert Burns, segons ha explicat el secretari local, Vicent Català. La cita serà el proper divendres 20 de setembre a partir de les 20.30 hores, al carrer que porta el nom del poeta, junt a la Glorieta del País Valencià.

Coincidint amb el deu aniversari de la Festa Estellés, Compromís ha decidit innovar en el format, creant la primera edició dels Concurs La paraula viva, amb l'objectiu de “posar en valor la poesia de Vicent Andrés Estellés a través de la llibertat artística dels participants recitant els seus poemes ja que el que volem és potenciar la llengua, la cultura i l'art; donar-li vida a la paraula d'Estellés”, ha dit Agustí S Espí, organitzador del concurs.

Tal com ha explicat, els participants de cada actuació (en solitari, parella o en grup) podran interpretar els versos d'Estellés de la manera que vullguen i mitjançant la música, la interpretació, el teatre, la performance, la dansa o el cant, entre altres. El que es valorarà serà la creativitat emprada interpretant o recitant els versos d'Estellés.

Buscar noticias
Agenda