La Fundació Baleària promou a Pego l’exposició conjunta de Menéndez Rojas i Andreu Maimó

La Fundació Baleària promou a Pego l’exposició conjunta de Menéndez Rojas i Andreu Maimó
  06/10/2019

 

La contraposició entre els llenguatges artístics de Menéndez Rojas i Andreu Maimó és exhibida fins el 19 d’octubre al Museu d’Art de Pego arrel del conveni subscrit en el seu dia entre l’Ajuntament i la Fundació Baleària per a fer recalar en el municipi el projecte Llonges de la Cultura d’aquesta última.

       La inauguració de la mostra, a banda dels artistes, ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura de Pego, Laura Castellà, i del gerent de la fundació de la naviera, Ricard Pérez.

       Aquest últim ha ressaltat el talent fora de lo comú i la

necessitat vital d’expressar-se en serenor per sobre de les estridències mundanals d’ambdós autors. El primer plasmat amb la transformació dels materials en els seus diferents estats i la relació que mantenen amb l’ésser humà tant des el punt de vista actiu com del passiu. Amb això, Menéndez  pren l’aigua com a suport de la vida i les seues mutacions com a exemple més proper dins d’una figuració abstracta que introdueix a l’espectador en una pintura escultòrica on el volum  i els espais es troben controlats i plasmat sobre llenços, taula o paper.

¡Suscríbete!