La Junta de Govern de Pego aprova el pla de desplegament per a la instal·lació de la fibra òptica pel casc urbà

La Junta de Govern de Pego aprova el pla de desplegament per a la instal·lació de la fibra òptica pel casc urbà
  26/03/2018

La instal·lació de la fibra òptica pel casc urbà de Pego ha iniciat el seu compte enrere amb l’aprovació del pla de desplegament presentat per l’empresa Ibèrica de Tramuntanet per part de la junta de govern de l’Ajuntament.

            Les Regidories de Noves Tecnologies i Urbanisme els representants de Tramuntanet i Ibérica de Redes que s’han constituït l’empresa conjunta per a l’execució del projecte, han presentat aquest al saló de plenaris.

            La responsable del primer dels departaments, Rebeca Bañuls, ha justificat la iniciativa per tal d’acostar els pegolins a les noves tecnologies i intentar reduir costos de servei per a fer-lo més accessible als diferents sectors que composen la ciutadania. A més s’ha congratulat d’haver propiciat que les dos empreses que optaven a executar el projecte acabaren per compartir-lo per tal d’optimitzar recursos. 

            Aquesta consideració ha estat compartida per la titular d’Urbanisme, Alicia Siscar, qui ha apuntat que el seu departament ha supervisat que la majoria del cablejat siga instal·lat per via subterrània, i que quan tinga que fer-se de forma aèria es faça pel mateix traçat que els ja existents, per tal de no incrementat l’afectació estètica.

¡Suscríbete!
Suscrpciones

Suscríbete al
boletín de noticias

He leído y acepto el aviso legal
Buscar noticias