La música és protagonista del primer tram de les festes de Pego

La música és protagonista del primer tram de les festes de Pego
  30/06/2018

Aquest cap de setmana, Moros i Cristians amb la filà Albardins com a capitana

 

Rock, música de banda, musical escènic i folk s’han barrejat al llarg de la setmana per a agafar el protagonisme del primer tram de les festes patronals de Pego. La primera de les modalitats ha estat a càrrec de Xavi Sarrià, Smoking Souls, Diàspora, Roba Estesa i Las hijas de la cúmbia en una multitudinària revetlla al recinte multiactivitats la Trilladora; la segona, de l’Agrupació Musical de Pego; la tercera, de la ma de la filà capitana Albardins; i la quarta, de la colla de dolçainers La Clandestina. Aquesta ha protagonitzat un intercanvi musical amb la colla Sarabanda d’Oliva, dins de la campanya Tots a una veu de la Generalitat Valenciana

 

APOSTA PER L’ESPORT AUTÒCTON

 

            A banda, la Regidoria de Festes i la d’Esports han apostat per l’autòcton esport amb el tir i arrossegament i la pilota valenciana. Aquesta ha estat representada tant en el vessant aficionat com en el professional de la modalitat de raspall amb diferents partides disputades al carrer Pere Sala.

La celebració ha tingut la seua festa major dimecres amb les solemnitats dedicades a l’Ecce Homo com a patró de la vila, les quals han donat pas a partir de dijous a uns Moros i Cristians que suposen l’epíleg participatiu amb les entrades dels respectius bàndols, previstes per a hui dissabte i demà diumenge.

¡Suscríbete!
Suscrpciones

Suscríbete al
boletín de noticias

He leído y acepto el aviso legal
Buscar noticias