L’Ajuntament de Pego repavimenta els camins del Carritxar i de Benumeia amb recursos propis

L’Ajuntament de Pego repavimenta els camins del Carritxar i de Benumeia amb recursos propis
  16/01/2018

 

El reasfaltat dels camins rurals del Carritxar i Benumeia ha estat encarada per l’Ajuntament de Pego amb recursos propis després de que la Conselleria d’Agricultura haja desestimat incloure’ls en l’apartat de subvencions per insuficiència pressupostària.

       La conclusió dels treballs, que compten amb un pressupost de 64.000 euros, ha estat supervisada aquesta setmana in situ per l’alcalde, Enrique Moll, i el regidor d’Agricultura, Andreu Dominguis. Aquest últim ha explicat que l’Ajuntament ha tingut que actuar així per a pal·liar les deficiències que ambdós vials arrossegaven des dels anys de la instal·lació de reg localitzat.

       Per Dominguis “aquesta actuació, no significa altra cosa que mantenir l’aposta pel sector agrícola que s’ha portat a cap en els últims anys, malgrat que l’aplicació del pla d’adequació de la xarxa rural elaborat vam tindre que ralentitzar-lo per la crisi, encara que esperem que a partir d’ara puguem donar-li una espenta en atenció a les possibilitats de les arques municipals”.

¡Suscríbete!