Canfali Marina Alta

L’Ajuntament d’Ondara condiciona i acaba les voreres prioritàries de les rutes escolars

L’Ajuntament d’Ondara condiciona i acaba les voreres prioritàries de les rutes escolars
  22/03/2018

 

Els 579,4 metres lineals de voreres en el nucli urbà d'Ondara en les que, segons l’informe del departament tècnic municipal,  no es pot transitar o es fa en mal estat pel fet de trobar-se  inacabades, han començat aquesta setmana el compte enrere per al seu condicionament definitiu al destinar l’Ajuntament a la brigada municipal aquesta tasca amb caràcter prioritari.

        L’alcalde, José Ramiro, han inspeccionat l’inici dels treballs en companyia dels i els regidors de Via Pública, Pere Picornell, i d'Urbanisme, Francesc Giner, amb els que ha coincidit en que les obres s’executen segons les necessitats, per a més seguretat, eliminant els trams de voreres perillosos, creant rampes per a major accessibilitat, i també millorant l'estètica.

        Segons han comprovat in situ, en alguns casos es tracta de voreres que estan realitzades des de fa més de vint  anys, però falten determinats trams per acabar correctament, per circumstàncies com la manca de taulells o rastells, encara que això no resulta tan greu com que les voreres siguen encara de terra.

        Amb tot això han apuntat que el total de trams inacabats en tot el cas urbà, segons el document, ascendeixen a un total de 692,77 m².

Buscar noticias
Agenda