Canfali Marina Alta

Les Festes de Juliol presenta a les festeres i festers grans i menuts

  • Les Festes de Juliol presenta a les festeres i festers grans i menuts
  • Les Festes de Juliol presenta a les festeres i festers grans i menuts
  • Les Festes de Juliol presenta a les festeres i festers grans i menuts
  15/07/2018

Les Festes de Juliol de Pedreguer van viure aquest dissabte l’acte institucional de la presentació de les festeres i festers de les corts major i menuda. Un acte que, com d’habitual, va omplir el recinte del pati del col·legi Alfàs en la segona vetllada de les festes i que va tancar l’actuació del grup de tenors In Vivo i una discomòbil. La Comissió de Festes 2018 i els festeres i festers, menuts i grans, desfilaren sobre un colorit escenari en una presentació que van conduir quatre joves pedreguers. L’alcalde, Sergi Ferrús, es va dirigir al públic animant-los a participar de la festa i va fer menció durant la seua intevenció a la campanya No és no contra les agressions sexistes. La Quintà 2018 L’Anrossinà també va apareixer sobre l’escenari per tancar la primera part de la presentació. 

Aquest diumenge se celebra la festivitat dedicada al patró Sant Bonaventura amb els principals actes de caràcter religiós. També continua el BonaventuraFest en la seua última jornada.

El programa que resta per celebrar aquest diumenge i dilluns és el següent:

 

HUI DIUMENGE

DIA DE  SANT BONAVENTURA

- A les 12 h.: Missa solemne en honor a Sant Bonaventura, presidida per Monsenyor Manuel Ureña Pastor, Arquebisbe Emèrit de Saragossa, acompanyada per l’orgue Grenzing amb el seu organista titular Josep Vicent Giner i cantada pel Cor Sant Bonaventura.

En acabar la missa es faran les tradicionals carreres pedestres, acompanyades per la Colla l’Ocaive.

Al finalitzar es dispararà un espectacle pirotècnic als Pòrxens, a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer SA.

- A les 13.30 h.: I BonaventuraFest: sessió vermut al Bar la Musical, amb l’actuació del grup The Boo Devils.

- A les 19.30 h.: I BonaventuraFest: sessió vesprada al Pub Verdolaga, amb l’actuació del grup Dandy Wolf.

- A les 20 h.: La Comissió de Festes, juntament amb les festeres i festers majors i infantils visitaran les taules de postulació contra el càncer.

Tot seguit es farà l’Ofrena a Sant Bonaventura, a la qual convidem a tot el poble a participar. En acabar l’ofrena, es dispararan XXI Salves i començarà la Solemne Processó del nostre Patró Sant Bonaventura amb la participació de tot el poble.

En acabar la processó es dispararà un fabulós castell de focs d’artifici des del pati del col·legi l’Alfàs, a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer, SA. 

- A les 22.30 h.: I BonaventuraFest a la Plaça de l’Amistat, amb l’actuació dels grups: Llobrros, Moikave, Jodie Cash, Leone.

- A la 1 h.: Gran Nit de ball a la plaça Major, amb l’actuació de l’espectacular orquestra La Mundial.

 

DILLUNS

DIA DE LA MARE DE DEU DEL CARME

- A les 8 h.: Volteig general de campanes.

- A les 10 h.: Cercavila de la  Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Traginers de Pedreguer i a continuació acompanyament de les festeres i festers a la Residència de la Mare de Deu del Carme.

- A les 12 h.: Missa solemne a la Residència Mare de Deu del Carme, cantada pel Cor Sant Bonaventura de Pedreguer.

- A les 12 h.: III entrada de Bous, a càrrec de la Ramaderia Benavent de Quatretonda, i posterior solta de vaques de la mateixa Ramaderia.

- A les 19 h.: Tradicional Entrada de la Murta, amb l’acompanyament de la Banda De Música i la Colla l’Ocaive de Pedreguer.

A continuació  IV entrada de Bous a càrrec de la Ramaderia La Paloma de Xaló, patrocinada per Pedro Cantó SL. Seguidament tindrà lloc la primera vesprada de desafiaments entre les Ramaderies Els Coves de Pedreguer i Benavent de Quatretonda.

  • A les 20 h.: Actuació a la Plaça de l’Amistat del Grup de Danses de Pedreguer,  amb música i balls tradicionals.

Hi haurà burret per als assistents per cortesia del Pub Verdolaga i granissat de llimó amb la col·laboració de Granisol.

- A les 24 h.: V Entrada de Bous, a càrrec de la Ramaderia Els Coves de Pedreguer, i posterior solta de vaques de la Ramaderia Fdo. Machancoses de Xest.

- A les 2 h.: Gran Cordà organitzada per l’Associació Cultural Coet i Corda.

 

 

Buscar noticias
Agenda