Canfali Marina Alta

L’Exposició del Ninot i el Sopar de Gala donen el tret d’eixida a les falles de Dénia 2019

L’Exposició del Ninot i el Sopar de Gala donen el tret d’eixida a les falles de Dénia 2019
  23/02/2019

 

 

Quasi fa olor a pólvora. Les falles 2019 han arribat amb ganes per celebrar el 90 aniversari d’esta festa a la ciutat de Dénia. El programa faller arranca esta nit a les 19 hores amb l’Exposició del Ninot, que enguany es trasllada a al renovat edifici de la Llotja on es podrà visitar fins al 10 de març. A més hui també es farà l’ homenatge al faller exemplar 2019, José Rafael Pérez, Petete, en el Sopar de Gala, en el que també s'hi lliuraran les recompenses de Junta Local Fallera i Junta Central Fallera.

            Les cites següents seran el proper dissabte, 2 de març amb el pregó d’Antonio Vargas i la Crida de les Falleres Majors de Dénia, Amparo Petrie i Neus Suárez des de la Plaça del Consell a les 19.30 h. Després tindrà lloc el Sopar de Germanor.

            Aquest 2019 és un any especial per a les falles locals, i per tal de festejar els 90 anys de festa a Dénia, la Junta Local Fallera ha preparat la projecció d’un documental sobre l’evolució de les falles, que serà presentat el 12 de març a les 20.30 h., al Centre Social.

Buscar noticias
Agenda