Canfali Marina Alta

Ondara impulsa el projecte de corresponsals a través del Punt d’Informació Juvenil

Ondara impulsa el projecte de corresponsals a través del Punt d’Informació Juvenil
  04/02/2019

 

Compta amb la col·laboració de l’IES Xebic

 

El projecte de corresponsals juvenils amb funció d'informar als seus companys i companyes de classe dels instituts de Secundària es troba desenvolupant-se a l’IES Xèbic d’Ondara amb el suport de la Regidoria de Joventut, la qual  l’ha posat en marxa a través del Centre d’Informació Juvenil.

       Segons ha explicat el responsable de l’àrea i alcalde, José Ramiro, la iniciativa té com a objectiu conèixer millor a la gent jove per a poder cobrir les seues necessitats d'una manera eficaç i conèixer les seues inquietuds. En concret, es pretén aprofitar la figura de delegat i subdelegat per a poder establir ponts entre el Centre d'Informació Juvenil i els joves a l'institut. Amb això, Els corresponsals de l'IES Xebic han rebut un carnet que podrà donar pas a beneficis amb activitats, esdeveniments i cursos organitzats per l'Ajuntament.

       “Es tracta d'una figura molt pròxima als estudiants, que és capaç de motivar-los i animar-los, tant en la participació com en la formació de propostes o suggeriments”, resa una nota que incideix en que els corresponsals informaran de convocatòries, recursos, beques, ajudes, viatges, recursos europeus, carnets i activitats que s'organitzen

Buscar noticias
Agenda