Canfali Marina Alta

Ondara instal·la una barana a l’escala de la Torre del Rellotge per a fer-la visitable

Ondara instal·la una barana a l’escala de la Torre del Rellotge per a fer-la visitable
  13/04/2018

 

La Torre del Rellotge d'Ondara, declarada en el seu moment Bé d'Interès Cultural, compta des d'ara amb una barana que fa més segura la seua escala interior, tal i com han comprovat l'alcalde, José Ramiro; la Regidora de Patrimoni, Raquel López; i el Regidor d'Urbanisme, Francesc Giner.

        La intervenció, quantificada en 4.000 euros dins dels pressuposts municipals del present exercici ha assumit la Regidoria de Patrimoni, la qual sumada als recursos propis per mitjà de la brigada Municipal, han dotat de seguretat a l’accés a l'emblemàtic Campanar. No obstant, segons han matisat, la instal·lació d'aquesta barana suposa l'execució de la primera fase perquè aquest bé arquitectònic local puga convertir-se pròximament en un recurs arquitectònic, cultural i turístic visitable pel públic, atès que les visites es podran realitzar de forma segura, pel fet que fins ara l'accés resultava perillós al no comptar en les condicions de seguretat necessàries.

        Segons han apuntant, la intenció de l'Ajuntament és que, a partir d'ara, la Torre del Rellotge puga ser visitada per grups concertats. De fet, la primera de les visites tindrà lloc aquest mateix diumenge, emmarcada dins de les activitats del Mercat del Prado de la terra i artesania” que compta amb dos torns guiats per l'arqueòleg i gestor de patrimoni cultural Josep Ahuir.

Buscar noticias
Agenda