Canfali Marina Alta

Ondara: Maria Dolors Pellicer i Pere Català són els premis Ocell 2018

  • Ondara: Maria Dolors Pellicer i Pere Català són els premis Ocell 2018
  • Ondara: Maria Dolors Pellicer i Pere Català són els premis Ocell 2018
  • Ondara: Maria Dolors Pellicer i Pere Català són els premis Ocell 2018
  18/04/2018

 

L’escriptora Maria Dolors Pellicer i el doctor i cosmètic Pere Català han estat anomenats respectivament premi comarcal i premi local de l’Associació Cultural Ocell d’Ondara, fet públic en la gala celebrada a l’Auditori Municipal.

       Els responsables del col·lectiu han destacat el suport municipal “per tal de refermar el simbolisme i la significació institucional” d’una iniciativa que tracta de fer un reconeixement públic a persones o col•lectius que, en diferents camps com la cultura, l'esport o la transcendència en la societat civil han sobreeixit de la mitjana de la població . Amb això, la cerimònia, presentada per Rubén Almiñana, ha comptat amb la presència de l’alcalde, José Ramiro, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual.

       El guardó a Pellicer ha estat justificat per la seua trajectòria en el mon literari per les més de cinquanta-cinc publicacions que té registrades, algunes d’elles traduïdes al castellà i a l'euskera, de literatura infantil i juvenil, amb especial interèss per mostrar al lector possibilitats diverses de l'expressió poètica, amb incursions en el món del haiku, el tanka o les cançons de bressol.

Buscar noticias
Agenda