Canfali Marina Alta

Pedreguer: Dimiteix el regidor i ex alcalde del PP Andrés Ferrer

Pedreguer: Dimiteix el regidor i ex alcalde del PP Andrés Ferrer
  31/01/2020

 

Andrés Ferrer, qui va encapçalar la candidatura del PP en les últimes eleccions municipals, ha fet efectiva en el ple d’aquesta setmana la seua dimissió del càrrec de regidor. Ferrer, que ha format part de la corporació municipal des de 2003, ha considerat que és el moment oportú per a fer un pas al costat i donar oportunitats a nova gent del partit.

            Les circumstàncies personals, que li impideixen desenvolupar la seua feina de regidor amb la disponilitat de temps i dedicació que requereix el càrrec, ha estat el motiu de la seua renúncia. “Treballar durant 17 anys en aquesta casa, la casa de tots, ha sigut una experiència que mai oblidaré i de la qual estic profundament satisfet”, ha assenyalat en el seu comiat.

            Se’n va satisfet “per ajudar i col·laborar a fer que Pedreguer i els seus ciutadans visquen millor”, i agraït pel suport que ha trobat per part dels regidors i regidores que han format part del seu equip. També va tenir paraules d’agraïment cap al personal muncipal i la resta de regidors i regidores d’altres formacions amb les quals ha compartit l’experiència política.

Buscar noticias
Agenda