Canfali Marina Alta

Pedreguer, en estat de rock

  • Pedreguer, en estat de rock
  • Pedreguer, en estat de rock
  • Pedreguer, en estat de rock
  14/07/2018
Les Festes de Juliol continuen diumenge amb les celebracions dedicades al patró i més BonaventuraFest

Les Festes de Juliol de Pedreguer estan marcades aquest primer cap de setmana per al festival BonaventuraFest, una iniciativa impulsada des de la Comissió de Festes, els pubs i l’Ajuntament que està deixant hores i hores de rock de totes les classes i en distints escenaris. Per a la nit de dissabte el grup The Vanjas i Mutagénicos lideren el cartell. Demà diumenge aplega a la fi el BonaventuraFest amb més rock, en sessions de matí, vesprada i nit.

La festa va moure divendres amb el pregó que va oferir també un gran rocker, Carlos Tarque, líder del grup MClan, i la primera entrada de bous. Dissabte és el dia de la presentació, i diumenge toca la festivitat de Sant Bonaventura, amb els principals actes de caràcter religiós dedicat al patró. 

La programació prevista per aquestos dies és la següent:

 

HUI DISSABTE

- A les 23.30 h.: Gran nit dels festers i festeres majors i infantils: Presentació de les Festes 2018  al pati del col·legi l’Alfàs. Tot seguit, actuació dels magnífics tenors del grup In Vivo. En acabar hi haurà una Macro-discomòbil Crazy Zoo al mateix pati de l’Alfàs.

A les 23.30 h.: I BonaventuraFest a la plaça de l’Amistat amb l’actuació dels grups: Mother Crow, Empty Bottles, The Vanjas, Mutagénicos i Golden Grahams.

 

DEMÀ DIUMENGE

DIA DE  SANT BONAVENTURA

- A les 8 h.: Volteig general de campanes i gran despertà aèria disparada des de diferents punts del poble a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer, SA.

- A les 10 h.: Cercavila de la Banda de Música de Pedreguer.

- A les 12 h.: Missa solemne en honor a Sant Bonaventura, presidida per Monsenyor Manuel Ureña Pastor, Arquebisbe Emèrit de Saragossa, acompanyada per l’orgue Grenzing amb el seu organista titular Josep Vicent Giner i cantada pel Cor Sant Bonaventura.

En acabar la missa es faran les tradicionals carreres pedestres, acompanyades per la Colla l’Ocaive.

Al finalitzar es dispararà un espectacle pirotècnic als Pòrxens, a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer, SA.

- A les 13.30 h.: I BonaventuraFest: sessió vermut al Bar la Musical, amb l’actuació del grup The Boo Devils.

- A les 19.30 h.: I BonaventuraFest: sessió vesprada al Pub Verdolaga, amb l’actuació del grup Dandy Wolf.

- A les 20 h.: La Comissió de Festes, juntament amb les festeres i festers majors i infantils visitaran les taules de postulació contra el càncer. Tot seguit es farà l’Ofrena a Sant Bonaventura. En acabar l’ofrena, es dispararan XXI Salves i començarà la Solemne Processó del nostre Patró Sant Bonaventura amb la participació de tot el poble. En acabar la processó es dispararà un fabulós castell de focs d’artifici des del pati del col·legi l’Alfàs, a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer, SA. 

- A les 22.30 h.: I BonaventuraFest a la Plaça de l’Amistat, amb l’actuació dels grups: Llobrros, Moikave, Jodie Cash, Leone.

- A la 1 h.: Gran Nit de ball a la plaça Major, amb l’actuació de l’espectacular orquestra La Mundial.

 

 

Buscar noticias
Agenda