Pego distingeix la professionalitat de la policia nacional Maria Amparo Ferrando en la festa dels Àngels Custodis

  • Pego distingeix la professionalitat de la policia nacional Maria Amparo Ferrando en la festa dels Àngels Custodis
  • Pego distingeix la professionalitat de la policia nacional Maria Amparo Ferrando en la festa dels Àngels Custodis
  02/10/2019

 

Reconeix la trajectòria dels policies locals Fernando Oltra i Fernando Sendra i els 15 anys de servici de Eduardo Mena

 

La festa dels Àngels Custodis com a patrons de la Policia Local de Pego, ha tingut enguany una convidada d’excepció amb la pegolina membre del cos nacional Maria Amparo Ferrando Tamarit, qui ha estat distingida per l’Ajuntament “per la professionalitat demostrada fora de servici en auxili i requeriment dels mitjans necessaris per a atendre un accident de transit facilitant les tasques als agents del cos local de seguretat”.

       L’homenatjada ha comparegut per a rebre de mans de l’alcalde, Enrique Moll, la placa acreditativa del reconeixement i ha atribuït el fet a la vocació. Amb això ha volgut fer un agraïment públic a sa mare, present en el saló de plenaris, de qui ha afirmat que “si no fora per ella el cor que tinc no seria el que és”.

Junt amb ella ha rebut també un reconeixement la caserna de la Guardià Civil al municipi per la permanent col·laboració amb la Policia Local de Pego i la seua professionalitat i eficiència en la resolució d’actuacions conjuntes. El lliurament ha aprofitat al nou sergent de lloc, Eloy Graña, per a presentar-se en públic.

¡Suscríbete!