Pego: La caducitat del PAI Pego-Golf a debat

Pego: La caducitat del PAI Pego-Golf a debat
  10/11/2018

 

El grup municipal de Compromís per Pego ha portat a plenari la caducitat del PAI Pego-Golf, al haver-se complit cinc anys des de l’aprovació del projecte per la Conselleria i no haver-se produït cap actuació per part de la promotora.

            Aquesta situació, segons han remarcat els nacionalistes en la moció presentada al plenari fa caducar tot el projecte, pel fet que, al seu judici, les obres d’urbanització deurien haver comença en l’any posterior a l’aprovació del pla, que pretenia la construcció de més de 1.300 cases i un camp de golf.

            Amb això, el seu portaveu Àngel Oltra considera que “és l’Ajuntament qui ha d’iniciar el procés per a fer efectiva aquesta caducitat”.

            Per a Oltra “l’última aprovació d'aquest projecte, allà pel 2013 ja amb la bombolla urbanística rebentada, era continuar jugant amb les esperances de la gent de Pego i una hipoteca per al poble, sols hem de mirar un poc més amunt, al desastre de Penya Roja, de fet ni tan sols la mercantil Inversiones Patrimoniales la Marina SL, promotora del projecte, mai va demanar la pròrroga de dos anys per a executar el PAI".

¡Suscríbete!