Quatre dels set projectes d’ecoescoles que rebran ajuda de la Generalitat a Alacant són de la Marina Alta

Quatre dels set projectes d’ecoescoles que rebran ajuda de la Generalitat a Alacant són de la Marina Alta
  07/10/2019

 

Les escoles de la Marina Alta han mostrat una vegada més la seua sensibilitat cap al Medi Ambient amb projectes que els converteixen en exemple de bones pràctiques en la promoció de la protecció del medi natural i del desenvolupament d’ambients educatius més sostenibles. Quatre dels set projectes d’ecoescoles de la província d’Alacant que rebran el recolzament de la Conselleria d’Educació estan a la comarca.

       Vint-i-dos escoles agrupades de diferents municipis donen suport als quatre projectes de la Marina Alta seleccionats per Educació. Les iniciatives que rebran el seu suport són les següents:

       - Ecoescoles, mar i muntanya, del CEIP Benicadim de Beniarbeig, CEIP Les Vessanes de Dénia, CEIP Segària d’El Verger, CEIP Ausiàs March d’Els Poblets i CEIP Sanchis Guarner d'Ondara

       - Ecoescoles, les marjals, del CEIP Cervantes de Dénia, CEIP Carolina Sala i CEIP Ambra de Pego, CEIP Joanot Martorell de la Vall de Gallinera i també CEIP Alfadalí d'Oliva (La Safor).

       - Ecoescoles rurals, del CRA Terra de Riuraus d'Alcalalí i Llíber, CEIP Castell del Pop de Murla, CEIP El Carrascal de Parcent i CEIP San Luis Beltrán de Tormos.

- La renaturalització dels centres, del CEIP Oltà de Calp, CEIP Llebeig de Dénia, CEIP Comarcal Hispanidad d'Orba i CEIP Virgen Pobre de Xaló i el CRA Montdúver-Safor de Potries (La Safor).

¡Suscríbete!