Canfali Marina Alta

Ramiro reinvidica davant del Conseller d’Economia la dotació de nous accessos al parc comercial

Ramiro reinvidica davant del Conseller d’Economia la dotació de nous accessos al parc comercial
  07/02/2020

 

La visita del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, a les actuacions de millora i modernització subvencionades per l’IVACE Institut Valencià de Competitivitat Empresarial en els polígons industrials d'Ondara, li ha aprofitat a l’alcalde, José Ramiro, per a reivindicar la necessitat de comptar amb uns nous accessos al parc comercial.

Segons Ramiro, destaca especialment la urgència

de portar a cap noves connexions viàries d'accés al polígon Marjals 5,6,7, que consistiria en un desdoblament de la carretera per a evitar la rodona elevada. Amb això ha deixat caure la possibilitat de sol·licitar ajuda econòmica a l' Institut Valencià de Competitivitat Empresarial en la fase de finançament.

D'altra banda, ha confirmat la intenció de l’equip de govern de continuar amb noves actuacions de millora en una segona fase del projecte de l’Avinguda d’Alacant, perquè en un futur es puguen ampliar les pròpies voreres actuals del vial amb la millora de les condicions d'accessibilitat i conversió en zona de vianants.

Per la seua part, Climent ha emmarcat les ajudes al polígon industrial d’Ondara dins dels 3,24 milions d'euros que ha destinat l’IVACE per a millorar i modernitzar onze polígons industrials en les dos Marines. Per al titular d'Economia “aquestes ajudes són clau per a millorar la imatge i serveis de les àrees industrials de la Marina, per a fer-les més atractives contribuint així a consolidar el procés de reindustrialització i a generar ocupació sostenible i de qualitat".

Buscar noticias
Agenda