Canfali Marina Alta

Scotto vol continuar fent de Jesús Pobre un exemple de territori responsable i recuperació del patrimoni des de l’alcaldia

Scotto vol continuar fent de Jesús Pobre un exemple de territori responsable i recuperació del patrimoni des de l’alcaldia
  17/04/2019

 

L’alcalde de Jesús Pobre, el socialista Javier Scotto, ha presentat les línies estratègiques del programa de govern 2019-2023 per a seguir fent d’aquesta entitat local un exemple de territori responsable i recuperació del patrimoni. Javier Scotto es torna a presentar a la reelecció com a alcalde de l’EATIM amb un programa que té com a objectius seguir aprofundint en les polítiques que han convertit Jesús Pobre en una icona de la qualitat de vida en la que vivim a la Marina Alta.

            Javier Scotto ha destacat que “aconseguir la millora dels accessos al poble, mitjançant la redona a l’encreuament de Xàbia i un possible abaixador del trenet d’Alacant en sòl de Jesús Pobre són una de les línies estratègiques del programa per a les properes eleccions del 26 de maig”. Per això mateix, reclamarà a les administracions supramunicipals pertinents que actuen per tal de millorar l’accessibilitat al poble en aquests indrets.

            D’altra banda, també ha assenyalat que un altre punt estratègic del programa és continuar recuperant el ric patrimoni arquitectònic i cultural de Jesús Pobre. Per eixe motiu, en el programa contempla obtenir la propietat pública i municipal dels tres molins.

Buscar noticias
Agenda