Un concurs de cuina de marjal suposa la novetat de la setmana gastrocultural de l’arròs bomba 2018 de Pego

Un concurs de cuina de marjal suposa la novetat de la setmana gastrocultural de l’arròs bomba 2018 de Pego
  27/08/2018

 

L’equip de govern reivindica l’habilitació del Centre de Recepció de Visitants del parc natural per part de la Conselleria de Medi Ambient.

 

La II setmana gastrocultural de l’arrós bomba de Pego  ha estat presentada amb la novetat del I Concurs de Cuina de marjal per l’alcalde de Pego, Enrique Moll, i els regidors de Turisme, Rosa Maria Ferrer, de Medi Ambient i Cultura, Laura Castellà, i Agricultura, Andreu Dominguis.

       “Continuem amb la tasca de promoció del parc natural de la marjal de Pego-Oliva donant-li continuïtat a l’esdeveniment com a referent de la gastronomia i la cultura amb innovacions i algunes coses que hem intentat millorar de l’edició experimental de l’any anterior” , ha manifestat Moll.

       Per la seua banda, la responsable de les àrees de Turisme, Comerç i Creama ha incidit en la continuació de la promoció teatralitzada pels diferents mercats tant de la Marina Alta com de la Safor, com a la fórmula adequada per tal d’aprofitat el potencial que atorga l’esdeveniment i que tractaran d’aprofundir per a tractar de donar a conèixer altres activitats com les rutes de senderisme pel que suposen com a oferta pel turisme d’interior. A banda, ha justificat l’elecció del proper diumenge per a inaugurar la setmana gastrocultural 2018 com a reclam per a les famílies per a gaudir del parc amb l’oferta dels passejos en barca. Aquesta deriva ha fet que l’organització haja optat per la realització de tallers infantils que propicien el coneixement del parc, els quals, de caràcter gratuït, recomanen formalitzar una inscripció prèvia per tal de poder fer l’adequada previsió.

¡Suscríbete!