Canfali Marina Alta

Una jornada familiar donarà a conèixer el circuit pump track del parc Tossals d’Ondara el 9 de febrer

  • Una jornada familiar donarà a conèixer el circuit pump track del parc Tossals d’Ondara el 9 de febrer
  • Una jornada familiar donarà a conèixer el circuit pump track del parc Tossals d’Ondara el 9 de febrer
  30/01/2020

 

La instal·lació es troba ja en marxa per a bicicletes, patins i patinets

 

La ciutadania d'Ondara ja pot gaudir del circuit per a bicicletes, patins i patinets, anomenat pump track, que ha estat habilitat per l'Ajuntament en part del parc Tossals. Les obres estan ja culminades, a falta de retocs finals, com han pogut comprovar la comitiva de l’equip de govern, encapçalada per l’alcalde, José Ramiro, en la visita de fi d'obra realitzada a aquesta nova dotació municipal.

Ramiro ha aprofitat la compareixença a anunciar que el diumenge 9 de febrer es va a dur a terme una jornada per a fomentar l'esport en família i per a donar a conèixer aquesta nova dotació municipal a la ciutadania. La jornada que porta per títol La família sobre rodes, està organitzada amb la col·laboració de Màxima Bikes i del Club Ciclista Segària, te previs començar a les 10 hores amb la concentració de les famílies en Tossals, per a fer una volta amb bicicleta pels carrers degudament senyalitzat pel nucli urbà i acabar el recorregut en el pumptrack, on s'oferirà una explicació amb les normes bàsiques i una demostració d'utilització de la bicicleta en aquesta instal·lació a càrrec d'especialistes. Aquest prolegomen, obrirà el circuit als participants que tindran al seu abast un esmorzar saludable oferit per l’Ajuntament.

 

LA CALISTÈNIA TAMBÉ OBERTA

 

El pump-track s'ha construït en un dels quadrants del Parc Tossals d'Ondara, on també s'ha instal·lat el circuit d'exercicis de força i estirades, conegut com calistènia. Ambdós projectes, segons ha recordat des de l’equip de govern, han estat sufragats amb càrrec als 75.000 euros dels pressuposts participatius 2018.

El destinat a les bicicletes, patins i patinets compta amb una longitud de 120 metres lineals, amb una superfície ocupada de 900, on les pendents s'han format mitjançant l'aportació de llasts, i l'acabat de rodament del circuit s'ha realitzat mitjançant asfaltat, que també s'ha pintat amb línies en verd marcant les corbes i carrils. Aquest circuit suposa una  proposta d'oci i esportiva saludable, sobretot per a xiquets i jove, la qual destaca com a normes d'utilització l'obligatorietat de portar casc i proteccions, que els menors han d'estar acompanyats, la prohibició d’entrada de vehicles de motor i d'animals, així com entrar a peu i transitar en sentit contrari.

Buscar noticias
Agenda