Una vintena de persones integren l’Espai de Participació Ciutadana de Salut d’Ondara

Una vintena de persones integren l’Espai de Participació Ciutadana de Salut d’Ondara
  25/09/2019

 

La regidora confirma que el municipi serà l’amfitrió de les jornades de formació de Xarxa Salut en la comarca

 

L'Ajuntament d'Ondara, a través de la Regidoria de Sanitat, ha posat el marxa un Espai de Participació Ciutadana referent a l’àmbit de la Salut en el que participen un vintena de persones entre professionals sanitaris, representants d'associacions locals i veïns i veïnes del municipi.

Segons ha explicat la regidora de l’àrea, Mari Carmen Velázquez, igual que existeix en àrees com festes, igualtat o cultura, des de l'Ajuntament d'Ondara es persegueix l'objectiu de comptar amb una alta participació de persones i col·lectius vinculats, en aquest cas, amb un tema tan important. “La salut és cosa de tots” ha afirmat per a apuntar que en la reunió  es van assentar les bases d'aquest nou espai participatiu i es va crear la Mesa de Treball, que es reunirà de forma periòdica per a impulsar accions relacionades amb la salut en la localitat, des de tots els punts de vista possibles. La celebració de noves reunions de la Mesa de Treball es notificarà degudament, a fi d'aconseguir la màxima participació, atés que estan obertes a totes aquelles persones que puguen aportar millores per a la salut local.

La reunió constitutiva, que va comptar amb la presència de l’alcalde, José Ramiro, ha estat aprofitada per la Regidoria de Sanitat es va aprofitar per a donar compte que el municipi ha rebut una subvenció de la Conselleria de Sanitat emmarcada en el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana en els seus municipis, l'objectiu del qual serà la realització d'un Projecte de Formació dels Espais Xarxa Salut. Aquest projecte de formació,  desenvolupar durant octubre i novembre, comptarà amb el municipi  com a seu per a la realització de cinc jornades formatives que suposen un total de 20 hores en total, que abasten als Espais de Participació de Beniarbeig, Pedreguer, El Verger, Xàbia i Dénia, que es desplaçaran fins a Ondara per a realitzar la formació.

¡Suscríbete!