El Casal Jaume I premia a PayaSOSpital per dur somriures als hospitals

  • El Casal Jaume I premia a PayaSOSpital per dur somriures als hospitals
  • El Casal Jaume I premia a PayaSOSpital per dur somriures als hospitals
  08/10/2019

El Casal Jaume I Pedreguer va viure divendres passat uns dels actes més importants que celebra al llarg de tot l'any, el Correllengua. Una celebració en la que organitza diferents actes sent el més destacat el lliurament del premi que du el seu nom, i que enguany compleix la seua catorzena edició. Uns premis on es reconeixen la tasca en el pla esportiu, social o cultural. Enguany el premi Casal Jaume I Pedreguer ha estat per a PayaSOSpital per dur somriures als hospitals.

        Dos dels components de PayaSOSpital, Jaume Costa i Paqui Noguera, van ser els encarregats de arreplegar el premi, un gravat de l'artista Ramón Pérez Carrió, de mans de la presidenta del Casal, Anna Aurora Pérez. A continuació

        La celebració del divendres es va tancar amb la representació de l'obra Tornar a les arrels del Va com va Teatre. El Correllengua es va iniciar per la vesprada a la seu del Casal, on els més menuts van gaudir del berenat, l'actuació del Mag Wendo per a continuació dur la flama del Correllengua pels carrers de Pedreguer fins arribar a l'Ajuntament on es va llegir el manifest del Correllengua 2019.

        El Casal Jaume I va ficar el punt i final a les seues celebracions del Correllengua dissabte de vesprada amb un concert musical que va comptar amb les actuacions de Three Sonunds i Maluks a la plaça de l'Amistat.

Subscriu-te!