Mesures a Pego pel coronavirus

Mesures a Pego pel coronavirus
  16/03/2020

Des de l’Ajuntament de Pego s’ha confirmat a les falles que tota la programació de les Falles 2020 ha estat ajornada seguint les indicacions que arribaren anit des de Presidència de la Generalitat Valenciana.

Aquesta decisió afecta a tots els actes de la programació d’enguany, fins i tot a les falles d’Obrint Camí i del col·legi Sant Antoni, així com a la disco-mòvil prevista, en primer lloc per a atendre a les mesures sanitàries preventives, i, en segon, per a evitar greuges comparatius. 

La Generalitat Valenciana va fer pública anit la decisió, presa a instàncies del Govern d’Espanya, d’ajornar la celebració de les Falles a tota la Comunitat Valenciana. En un butlletí del Govern estatal, s’indica que la cancel·lació de la festa respon a raons de salut pública, com a mesura preventiva davant de la propagació del Coronavirus.

Pel que fa a l’activitat lectiva dels col·legis, que en principi tenien previste tenir vacances del 19 al 20 de març, el regidor d’Educació, Juan José Arbona, convocava el . Consell Escolar dimecres. 

Subscriu-te!