Desmantellen un grup que distribuïa marihuana per tota Europa

  • Desmantelan un grupo que distribuía marihuana por toda Europa
  • Desmantelan un grupo que distribuía marihuana por toda Europa
  06/06/2020

 

Una operació desenvolupada per la Guàrdia Civil ha permés desarticular una banda criminal nternacional que distribuïa marihuana a tota Europa. El grup estava assentat en diverses ciutats alacantines, com Dénia. 

Els detinguts són cinc homes i tres dones de nacionalitat lituana.

La banda està acusada dels delictes de tràfic de drogues, robatori de vehicles, defraudació de fluid elèctric i falsificació de document públic. 

Els agents han recuperat dos vehicles d'alta gamma valorats en 240.000 euros, tres utilitaris, una furgoneta, dues motocicletes, una moto d'aigua, un remolc, 72.060 euros en efectiu, documents falsificats, material informàtic i telefonia d'última generació.

De la mateixa manera, s'han intervingut 249 plantes de marihuana, 42 quilos de marihuana envasada i 100 grams d'haixix, tot això amb un valor aproximat en el mercat il·lícit de més de 74.000 euros.

La base del grup estava en un xalet de l'Albir. El capitost era un individu fugit de la justícia del seu país, Lituània. Estava obsessionat amb la seua seguretat i mesures d'autoprotecció i dirigia el seu poder de manera fèrria. Anava acompanyat per un expert lluitador d'arts marcials mixtes conegut a nivell europeu, que actuava de guardaespatles. 

Subscriu-te!