Peix i Brases aconsegueix la seua primera estrela Michelin
Fa pocs dies, va brillar en el D*na Restaurant amb una màster class, en la qual va preparar plats molt creatius amb productes senzills. Ara, José Manuel López llueix amb força en el firmament de les estreles Michelin. El restaurant on és cap de cuina, el Peix i Brases, situat en el port de Dénia, ha aconseguit gràcies a ell un preuat guardó.
Peix i Brases és un dels 33 establiments que per primera vegada aconsegueixen una estrela Michelin. López procedeix de Plasència i la seua afició per la cuina li ve de xicotet. A Dénia, ha treballat amb Quique Dacosta i altres establiments fins que en 2011 va trobar la seua casa en el restaurant que dirigeix Tomás Arribas. Allí practica una cuina basada en el producte de primera categoria, que ell mateix adquireix en la llotja de peix, o en els mercats de la comarca.
La comarca continua estant a un nivell altíssim. Quique Dacosta manté les tres estreles i Bon Amb, de Xàbia, les dos que tenia. La resta de restaurants de la comarca amb una estrella també la conserven: Casa Pepa, Tula, Audrey's y Beat, ubicats a Ondara, Xàbia y Calp.
La gala de lliurament de les estreles Michelin es va celebrar el dimarts a la nit a València. La Comunitat està de moda des del punt de vista gastronòmic. A les deu menys quart de la nit a José Manuel López li canviava una miqueta la vida: havia aconseguit el somni de tindre la preuada estrellita de la guia francesa.