Obert el termini per participar al VII Concurs internacional de cuina creativa de la gamba roja

Abierto el plazo para participar en el VII Concurso internacional de cocina creativa de la gamba roja
  23/12/2017

 
El certamen se celebra el 27 de febrer de 2018 en el Mercat de Dénia
 
El termini d'inscripció de participants en el VII Concurs internacional de cuina creativa de la gamba roja de Dénia dirigit a cuiners professionals comença hui i romandrà obert fins al 30 de gener de 2018. La inscripció, que és gratuïta, es farà efectiva i es validarà emplenant la fitxa línia que apareix al web www.denia.net/concursogambaroja2018
Del total d'inscrits, un jurat de professionals i crítics gastronòmics elegirà els vuit participants finalistes tenint en compte la descripció, recepta, escandall i foto del plat que participarà en el concurs i que s'utilitzi la gamba roja de Dénia com a ingredient principal. El nom dels vuit finalistes del concurs es farà públic a la pàgina web www.denia.net el dia 7 de febrer de 2018.

<<< Tornar a la portada