AECC, Ajuntament i Club d’Atletisme d’Ondara presenten la sisena Cursa Solidària del municipi pel 22 d’octubre

  • AECC, Ajuntament i Club d’Atletisme d’Ondara presenten la sisena Cursa Solidària del municipi pel 22 d’octubre
  • AECC, Ajuntament i Club d’Atletisme d’Ondara presenten la sisena Cursa Solidària del municipi pel 22 d’octubre
  25/09/2023

La VI Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer ha estat fixada per l’organització pel diumenge 22 d’octubre.

Així ho han traslladat a l’opinió pública al llar de la presentació de l’esdeveniment a la Casa de Cultura que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José Ramiro; el regidor d'Esports, Lluís Fornés; l’oficial de la Policia Local, Desi Torres; la presidenta de la Junta Local d'Ondara de l'AECC, Mari Carmen Bisquert; i els representants del Club d’Atletisme Ondara, Miguel Moreno; Maria José Català i Juan Ginestar.

El regidor d'Esports, Lluís Fornés, ha fet una crida a la solidaritat pel fet que tota la recaptació dels 5 euros per participant inscrit que s'aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l'AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer. En això, ha agraït l'esforç realitzat per la Junta Local de l'AECC en l'organització de la cursa i ha destacat la col·laboració del Club d'Atletisme d'Ondara, la Policia Local, el cos de Protecció Civil, i Ondara Custom Club.

 

PATROCINI DE MÉS DE 150 EMPRESES

 

Per la seua banda, Mari Carmen Bisquert, ha animat a la ciutadania a inscriure's i participar en aquesta carrera solidària en la que la Junta Local d'AECC s'ha bolcat per tal d’aconseguir la col·laboració, mitjançant patrocini, de més cent-cinquanta empreses locals i comarcals, que han volgut posar el seu granet d'arena i contribuïr econòmicament en la cursa solidària. Així mateix ha destacat el suport de la Regidoria d'Esports i al Club d'Atletisme d'Ondara per possibilitar que la cursa siga una realitat, mostrant la seua esperança en què siga novament un èxit i se superen els mil participants.

 

SUPERAR EL MILER DE PARTICIPANTS COM A REPTE

 

La compareixença ha informat que les inscripcions es poden realitzar fins al 19 d’octubre a la web de www.somesport.com , i també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Colau, Somriures, Naturalmente (herbolari), Ondara Òptics, Perruqueria Antonia Domènech, i Allianz Seguros.

Pel que fa a la resta de detalls organitzatius en sí han especificat que l’eixida VI Cursa Solidària d'Ondara serà a les 9.30 hores des del Prado -igual que l’any passat; l'arribada també al recinte després de recórrer un circuit de 4,2 quilòmetres per a caminants per a travessar partides del terme com Xebics, Mollons i Alfatares, mentre que els corredors amplien el trajecte de 7 quilòmetres cap a Torrecarrals.

 

No obstant això, a les 9 hores, hi haurà primer un escalfament per a animar la cursa; a continuació es realitzarà el lliurament del xec en favor d’AECC i es llegirà el manifest. Posteriorment, en finalitzar la cursa, també es realitzarà una animació per a tots els participants.

L’arreplegada dels dorsals es podrà realitzar el divendres 20 d’octubre de 18 a 21 hores al Decathlon d’Ondara; el dissabte 21 d’octubre de 18 a 20 al Decathlon; i el mateix dia de la cursa, diumenge 22 d’octubre, abans de l’eixida de la cursa.

 

 

<<< Tornar a la portada