Alumnes del Raquel Payá tindran un lloc de degustacions de menjar en el mercat municipal de Dénia
Alumnes dels programes d'operacions bàsiques en restaurants i bars i de cuina gestionaran la venda de degustacions de menjar en un lloc del mercat municipal cedit per l'Ajuntament de Dénia. La idea és que s'empren matèries primeres del Mercat i no es cobre més que donatius per a l'AMPA del centre.
Abans de la concessió, ja es va començar a treballar en el condicionament de l'espai per a l'activitat; més endavant, segons explica el director del centre d'educació especial, Miquel Ivars, s'anirà adquirint més mobiliari. Les regidores d'Educació i Benestar Social, Melani Ivars, i de Comerç i Polítiques d'Ocupació, Sandra Gertrudix, han visitat el lloc. L'horari s'adaptarà a les hores lectives.
S'estima que l'activitat podria començar després de les festes de Setmana Santa.
El director del col·legi, Miquel Ivars, ha comentat que el lloc en el mercat és un aparador dels seus tallers de cuina terapèutica i, en cap cas, “competència per als bars”. Ha precisat que s'ha decidit col·laborar amb els hostalers del mercat com es fa en tallers culinaris amb altres restaurants i bars de la ciutat.