Beniarbeig se’n va de tapes

  • Beniarbeig se’n va de tapes
  • Beniarbeig se’n va de tapes
  • Beniarbeig se’n va de tapes
  • Beniarbeig se’n va de tapes
  • Beniarbeig se’n va de tapes
  03/06/2022

Este divendres s'ha posat en marxa una nova edició de la Ruta de la Tapa de Beniarbeig, una iniciativa que va nàixer amb la intenció de donar a conéixer la rica i variada oferta gastronòmica, en el format d'aperitus, que ofereixen els bars i hostalers del poble. A ritme de batukada s'ha donat per encetada esta ruta que organitza l'Ajuntament i que es perllongarà durant els divendres del mes de juny i primer de juliol. Els establiments que participen són el Bar Racó, Bar Pensionistes, Ca'l Nay, Bar Nou Girona, Basilico i Pub Metro Atocha. ​Cada consumició estarà formada per una beguda i una tapa, la qual cada setmana anirà canviant, i que tindrà un preu de 2,50 euros. A més, completant la ruta s'entrarà en el sorteig d'esmorzars i menjars dels establiments participants.

​Des de la Regidoria de Festes, que encapçala Mario Ortiz, també s'ha volgut programar activitats per a ambientar encara més els carrers i places. A banda de la cercavila del grup de batukada, el 17 de juny hi haurà una disco mòbil infantil, dirigida a menuts, joves i majors, per a que puguentots junts disfrutar de la Ruta de la Tapa 2022. El regidor destaca que “enguany volem recuperar l'ambient dels anys anteriors, per al que hem volgut renovar el material gràfic i dotar d'animació alguns dels divendres”. 
 

FUSIÓ DE GASTRONIMIA ITALIANA I VALENCIANA AL BASILICO

 

Un dels locals que participa de la fira és el bar restaurant Basilico, amb una proposta ben suggerent que barreja la gastronomia italiana i valenciana. Les tapes que ofereix ho diu tot:
Ravioli fregit farcit de putxero al gust, mosset de rissoto i esclata sangs amb maionessa trufada, queredilla amb ou trencat i pernil, pollastre a la italiana amb salsa d'esclata sangs i sorrentinos farcits d'arròs al forn. El Bar Racó aposta per les típiques tapes de peix i marisc, amb producte de proximitat, com ara la sepia, el polp, la ventrescs, la gamba o l'aladroc. El Bar Pensionista s'ha estrenat amb una "empanadilla" de tonyina amb ou, mentre que Ca'l Nay es guarda també una sorpresa culinària per a cada dia. Per a començar el "sol naciente", una coca de dacsa amb angula i ou fregit.

<<< Tornar a la portada