Benissa dóna la benvinguda al Nadal aquest divendres amb l'encesa de llums, l'arbre i un concert amb música i cant 

Benissa da la bienvenida a la Navidad este viernes con el encendido de luces, el árbol y un concierto con música y canto 
  30/11/2021

Benissa dóna la benvinguda aquest divendres 3 de desembre a la campanya nadalenca que ha organitzat l'Ajuntament amb la cooperació de les regidories de Cultura, Festes i Comerç. Aquest mateix divendres tindrà lloc l'encesa de les llums ornamentals que lluiran durant tot el Nadal els principals carrers del poble. A més, es presentarà la decoració del clàssic arbre nadalenc que s'ha instal·lat en la Plaça Rei Jaume I. 
Precisament a l'entorn d'aquesta plaça tindrà lloc un interessant concert des dels balcons de les cases que l'envolten, amb música i veus que aportaran els veïns i dones de Benissa. Per a finalitzar la primera vetlada hi haurà una gran xocolatada per a tot el públic.
La programació nadalenca continuarà al llarg del mes amb activitats culturals, lúdiques, festives i campanyes comercials -el Rasca i Gana- dirigides a tots els públics. 
En la presentació del programa han participat l'alcalde, Arturo Poquet, i els responsables de Festes -Ximo Nadal-, Cultura -Rosa Lucia Pino- i Comercio -Isabel Bou-.

<<< Tornar a la portada