Benissa tanca este dissabte el Circuit a Peu Marina Alta

30/05/2024

El Circuit a Peu Marina Alta aplega a la fi este dissabte amb la clàssica prova de cloenda de Benissa, que estrenarà nou recorregut. La XXV Cursa Popular de Benissa, tretzena prova puntuable del Circuit a Peu, està organitzada pel Club Ginestar Atletisme Benissa en col·laboració amb l'Ajuntament.

A les 16.30 hores està previst que arranque la festa de l'atletisme amb les proves infantils, amb eixida i arribada en la Plaça Jaume I.

La prova reina prevista per a les 19 hores, completara una distància de 8,3 quilòmetres amb eixida i arribada en el mateix lloc que les carreres dels més menuts. La carrera compta amb un nou recorregut molt atractiu que discorre pels carrers de Benissa en la seua part més urbana, amb eixida ràpida per a buscar el “transformador” on es va endurint en un pujada i baixa constant. Des d’allí s’arribarà fins al final la partix nord, per a creuar cap al sud on els corredors gaudiren d'unes vistes excel·lents amb el Penyal d’Ifach i la badia calpina al fons, per a baixar fins al final de la pista d'atletisme i endinsar-se novament pels carrers de Benissa i dirigir-se cap a la meta.

El vencedor absolut de l'edició anterior va ser l'atleta del Kamikazes Gang Adrián Ivars Ivars amb un registre de 31:37. En xiques va ser la reina del Circuit, María Isabel Ferrer, del Llebeig Xàbia la primera de l’any passat amb un temps de 36:43.