Bona acollida de les 100 Palades Solidŕries del Club Nŕutic Jávea

  • Buena acogida de las 100 Paladas Solidarias del Club Náutico Jávea
  • Buena acogida de las 100 Paladas Solidarias del Club Náutico Jávea
  • Buena acogida de las 100 Paladas Solidarias del Club Náutico Jávea
  • Buena acogida de las 100 Paladas Solidarias del Club Náutico Jávea
  01/09/2022

La iniciativa de les 100 Palades Solidàries que es van emmarcar dins de la Setmana de la Vela de Xàbia va comptar amb una participació de 160 palistes. La jornada es va desenvolupar en dues parts. En la primera, els assistents van poder gaudir de l'esport del rem i en la segona es va dur a terme el desafiament 100 Palades entre els equips del CN Jávea, el CR Marina de Dénia, el CR del CN de Benidorm, i RCN d'Alacant i CD Port d'Alacant.
    La jornada va estar organitzada per per el CN Xàbia amb el patrocini de SUMMA Gestió Tributària i la Federació de Rem de la Comunitat, i la col·laboració de la Comissió de Festes Mare de Déu de Loreto, l'associació Cancer Care Xàbia i l'empresa local Pons Químicas (Asevi). 
    Com a part de la trobada, que a més estava inclòs en el programa del Dia de l'Esport de festes de Loreto, es van posar a la vendes unes samarretes la recaptació de les quals serà donada a l'Incliva per a poder seguir amb les línies d'investigació per a trobar una cura per al càncer de mama.
 Va haver-hi una senzilla cerimònia de lliurament de premis per a tots els participants, que va comptar amb la presència d'un representant de la Federació Valenciana de Rem, així com la vocal d'Esdeveniments Socials i Culturals, Pilar de la Quadra i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia, Alberto Tur.
 De la mà dels monitors de la secció de Rem del CN Xàbia, unes 60 persones van poder practicar el rem per la badia de Xàbia. “Aquestes accions són molt importants perquè ens permet acosta el rem a tots els veïns i veïnes de Xàbia”, va subratllar la coordinadora de la Secció de Rem del Club Nàutic Xàbia, *Valentina “*Tenin” García. “Molts d'ells -va destacar- després s'apunten als grups que tenim i que ixen a remar totes les setmanes”. 
    La segona part de la jornada va ser el desafiament Valents i Iguals, 100 remers dels clubs es van enfrontar entre si, amb una esportiva rivalitat. “Tots gaudim d'unes condicions magnífiques de rem, i el dia va ser espectacular”, va reconéixer la coordinadora.

<<< Tornar a la portada