Concentració silenciosa per repudiar la mort d'Elena a Dénia

Concentración silenciosa para repudiar la muerte de Elena en Dénia
  22/10/2019

Dénia ha condemnat el crim masclista que ha acabat amb la vida d’Elena, d’una veïna de la ciutat de 44 anys d’edat esta matinada. Convocat pel Consell de les Dones de la ciutat, un òrgan amb representació dels partits polítics que integren la Corporació municipal, tècnics i representants d’associacions i entitats locals, a les 13 hores s’ha guardat un minut de silenci en condemna per l’assassinat i en memòria de la víctima en els porxes de l’ajuntament.

Finalitzada la concentració, l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt,  ha expressat, “com alcalde i com a ciutadà”, la seua condemna davant d’este assassinat, un fet que “sols podem condemnar, lamentar i plorar”.

A més, des de les 13 hores de hui i fins a les 13 hores de demà dimecres, l’Ajuntament ha decretat una jornada de dol oficial en memòria de la dona assassinada. Esta mesura comporta la suspensió dels actes públics previstos, com la presentació del llibre La cuina del futur a la Biblioteca Pública Municipal o la Fira d’atraccions de Tots Sants.