Cristina Gómez, del restaurante Fierro de València, guanya el Concurs de la Gamba Roja
El jurat del Concurs de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia ha concedit el primer premi a Cristina Gómez, cap de cuina del restaurant Fierro de València. S'ha emportat 2.500 euros i l'estatueta realitzada per l'artista de Xàbia Toni Marí, qui a més s'ha emportat el guardó especial del certamen.
El segon i tercer premi han sigut per a dos cuiners procedents de Valladolid: César Munt, d'Ambivium (Peñafiel), i Ariel Munguía, del restaurant Raça.
El concurs, que organitza AEHTMA, s'ha desenvolupat aquest dimarts en la part central del Mercat de Dénia, on els huit finalistes han treballat sense descans per a elaborar les seues receptes.
Els premis han sigut entregats per l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno; la secretària general d'Aehtma, Reme Cerdà; el director del concurs, Rafa Soler; el president de la Cambra de Comerç d'Alacant, Carlos Baño, i una representant d'HCB.