Cs denuncia que el tripartit s'oposa al fet que els veïns puguen votar el model de gestió per a l'Hospital de Dénia

Cs denuncia que el tripartito se opone a que los vecinos puedan votar el modelo de gestión para el Hospital de Dénia
  29/06/2022
El portaveu Llopis exigeix que es facen auditories independents i critica que són decisions “carregades de sectarisme ideològic”

El grup Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes ha denunciat que el tripartit que governa la Comunitat Valenciana s'opose al fet que els veïns adscrits al departament de salut de Dénia puguen decidir, mitjançant consulta popular, sobre el model de gestió que volen per a l'hospital. El portaveu de la formació taronja en l'àrea de Sanitat, Fernando Llopis, ha criticat la postura del Botànic i ha afegit que “són decisions carregades de sectarisme ideològic” del tripartit. 
    Llopis ha exigit que es duguen a terme auditories independents on es pose de manifest “de manera clara i objectiva els costos que poden suposar la reversió” de l'hospital, i així comprovar “si de veritat són més eficients els els hospitals de gestió directa”. El portaveu adverteix, sobre la base dels advertiments dels Síndics de Comptes i Greugues, “que les reversions han costat molts diners i s'han traduït en un pitjor servei”, i posa com a exemple els hospitals de Torrevella i Alzira.

<<< Tornar a la portada