Quatre xefs de la comarca utilitzen la tomaca com a base creativa de plats d'alta cuina en Dolia

  • Cuatro chefs de la comarca utilizan el tomate como base creativa de platos de alta cocina en Dolia
  • Cuatro chefs de la comarca utilizan el tomate como base creativa de platos de alta cocina en Dolia
  03/09/2018

Dolia es consolida, any rere any, com la Mostra de Enoturisme i Gastronomia referent i una cita obligada al calendari. La huitena edició -batejada com Un far obert a la Mediterrània- ha reunit a l'Auditori Teulada Moraira l'essència de la gastronomia de la Marina Alta, amb quatre xefs de la talla de Rafa Soler, Alberto Ferruz, Nazario Cano i Juanfra Valiente. La gala va ser conduïda per la periodista Clara Castelló i el showcooking en directe va sorprendre el nombrós públic que omplia la sala principal. Un duel de creativitat a quatre bandes amb un producte bàsic: la tomaca. Una fruita que en mans dels xefs adquireix mil formes, sentits i matisos propis de l'alta cuina. Des d'un gelat de tomaca rostit i una seqüència de tomaques sequen fins magres i tomaques fermentats i la tomaca tomàquet de mar. I, de regal, els xefs van recrear en un plat el típic dolç de La Dama, que s'elabora en els forns locals el 3 de febrer amb motiu de Sant Blai.

 

<<< Tornar a la portada