Cultura torna a apostar per concerts, exposicions, dansa i cinema per entretenir l'estiu a residents i visitants a Dénia

Cultura vuelve a apostar por conciertos, exposiciones, danza y cine para entretener el verano a residentes y visitantes en Dénia
  29/06/2017

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Dénia ha presentat hui la programació cultural de l'estiu 2017, “prop de mig centenar de propostes, que inclouen festivals de música, dansa, exposicions i sessions de cinema en la platja, amb les quals volem complementar l'oferta turística, gastronòmica, mediambiental i esportiva de la ciutat”, segons ha indicat el regidor de l'àrea, Rafa Carrió.

La Cantada d’Havaneres arriba a la vintena edició consolidada com tot un clàssic de la programació cultural estival. Enguany se celebra el 29 de juliol, en el port de Dénia, a les 23 hores. Actuaran la Rondalla “Vent, pols i pua” de Dénia i, com a formació convidada, un grup revelació, procedent de Girona i integrat per veus femenines, “Les Anxovetes”. Al final del concert, el públic podrà gaudir de la tradicional “cremada” de rom. 

El cicle “Música al parc de les Bassetes” se celebrarà tots els dimecres entre el 19 de juliol i el 23 d'agost, a les 23 hores, amb actuacions de grups locals i un convidat procedent de Colòmbia, la Banda Sinfónica Obra Salesiana del Niño Jesús, dirigida per Rogelio Arturo Castro-García, que obrirà aquesta edició. El 26 de juliol actuarà la Nova Companyia de Guitarres, oferint un concert “d’autèntic “guateque”; el 2 d'agost se celebrarà l'IX Aplec de Rondalles, amb la participació de la Rondalla Daniya de Dénia, la Rondalla d’Orba, la Rondalla de Gata i L’Escola calpina de Corda; la Marina Big Band actuarà el 9 d'agost; el dia 16 ho farà el Grup flamenc de María Sandoval i el 23 d'agost, tancant “Música al parc de les Bassetes”, actuarà la Colla del Cànter. 

Subscriu-te!