Canfali Marina Alta

Diputats del PSPV-PSOE demanaran al Govern accelerar la millora dels accessos a Pego des de la N332

Diputados del PSPV-PSOE pedirán al Gobierno acelerar la mejora de los accesos a Pego desde la N332  
  15/06/2018

El diputat per Alacant del PSPV-PSOE, Herick Campos, s'ha reunit amb l'alcalde de Pego, Enrique Moll, per abordar el retard en les obres de millora dels accessos al municipi des de la N-332 per la CV-678, que segons consideren "es tracta d'un punt negre amb múltiples accidents i víctimes".


Camps ha matisat que, tot i que recentment el PP va dir que hi havia una partida en els pressupostos generals de l'Estat de 2018 per aquesta actuació "no és cert que l'haja". Tot i això, considera que "es pot fer de totes maneres amb una dotació de crèdit per part del Ministeri de Foment i la demarcació de carreteres de la Comunitat Valenciana l 'esmentat ministeri".


En base a això ha anunciat que el grup parlamentari del PSPV va a continuar amb el suport prestat al govern local de Pego i al seu alcalde a les reivindicacions formulades i en aquelles que es vagin a realitzar. En això ha recordat les gestions realitzades perquè el cap de la demarcació que rebés l'alcalde per concretar el calendari d'obres que eradique en punt negre conegut com l'Hostal de Sant Jaume.

Cercar notícies
Agenda