Canfali Marina Alta

Dos remolcadors estabilitzaran la posició del barco encallat a Dénia

Dos remolcadores estabilizarán la posición del barco encallado en Dénia
  20/08/2019

Baleària ha presentat a Capitania Marítima d'Alacant el pla de reflotament del fast ferri Pinar del Río, que està sent realitzat per l'empresa hispano-holandesa Ardentia Marina, una companyia de primer nivell especialitzada en aquest tipus de treballs. L'empresa ha mobilitzat dos remolcadors al port de Dénia per a estabilitzar la posició del vaixell que es troba encallat en l'escullera nord des de divendres a la nit davant el temporal que està començant a produïr-se. Segons ha anunciat l'empresa, les prioritats són reflotar el vaixell de forma controlada i especialment poder descarregar els 70 vehicles dels passatgers que romanen al seu interior.

La naviliera va retirar aquest dilluns tot el combustible i elements contaminants del vaixell Pineda del Riu, a través de camions cisterna a terra, sense que es produís cap abocament. No obstant això, es manté de forma preventiva la barrera anticontaminació que Salvament Marítim va desplegar el dissabte a primera hora de la tarda.

Baleària ha reiterat les disculpes als passatgers el vehicle roman a bord i assegura que es dóna màxima prioritat a la descàrrega dels mateixos. 

Cercar notícies
Agenda