L’Ajuntament concedeix 10.000 euros en ajudes per a la pintura de façanes d’Ondara

El Ayuntamiento de Ondara da 10.000 euros en ayudas para la pintura de fachadas
  24/09/2020

 

 

La junta de govern local d’Ondara ha aprovat el lliurament de les ajudes econòmiques per a col·laborar en el finançament de la pintura de façanes de cases i edificis del sol urbà a les catorze sol·licituds presentades. Les ajudes, segons han concretat, ascendeixen a raó de 5,5 euros per metre quadrat de façana pintada fins una superfície de 100 m2, el que col·loca l’import en una quantia total de 10.000 euros.

            El Regidor d'Urbanisme i Patrimoni Urbà, Francesc Giner, ha recalcat que des de l'Ajuntament s'està procedint a notificar als propietaris la sol·licitud dels quals ha sigut acceptada, perquè puguen presentar la documentació pertinent en els casos necessaris; disposant de 10 dies des de la notificació per a aportar la documentació que falta. Així mateix ha detallat que en aquesta tercera edició, sis s'emmarquen en la zona prioritària que abasta el casc històric -àrea de Rehabilitació Integrada ARI-, tenint preferència les vivendes unifamiliars i a continuació les plurifamiliars.

            Giner ha destacat que totes les sol·licituds han comptat amb una ajuda que pretén  incrementar el volum de negoci i fomentar l'activitat empresarial en el sector de la construcció, pintura i rehabilitació d'edificis.

            A banda, ha donat compte de la pintada de tota la façana –substituint el color verd fosc per l’ocre-, reixes, fusta i reparació i neteja de la pedra de la Casa de Cultura Municipal, amb càrrec al pressupost municipal amb un cost de 11.409 euros, dins del pla de manteniment d'edificis municipals, i aprofitant el Pla de Reactivació Econòmica Local per a contractar professionals locals per a la realització de diverses tasques de millora en els espais públics.

 

Subscriu-te!