L’Ajuntament de Pedreguer renova el conveni de Pàdel

El Ayuntamiento de Pedreguer renueva el convenio de Pádel
  22/07/2019

L’Ajuntament de Pedreguer ha renovat el conveni de col·laboració amb l’empresa Pedreguer Pàdel Cobert per tal de donar-li continuïtat al projecte iniciat fa un temps, pel qual aquesta empresa, instal·lada en el polígon industrial, posa a disposició les seues instal·lacions al servei dels aficionats del municipi, i més concretament, per als escolars que vulguen iniciar-se.

Fruit d’aquesta iniciativa, en aquesta última temporada, l’Escola Municipal de Pàdel ha tingut matriculats 11 alumnes, que durant tot el curs han gaudit d’aquest esport de raqueta, entrenant dos dies a la setmana i participant de diferents competicions d’àmbit comarcal.

Aquest conveni ara signat, ha donat un pas més oferint per a tots els ciutadans una activitat de pàdel d’iniciació, que es durà a terme durant dos dies a la setmana en horari matinal.

En la signatura del conveni han estat presents l’alcalde Pedreguer, Sergi Ferrús, el regidor d’Esports, Pepe Cabrera i el representant de Pedreguer Pàdel Cobert, Sergio Garcia.

Subscriu-te!