El Barbarians Rugbi Dénia perd a Pollo

El Barbarians Rugby Dénia pierde a Pollo
  31/12/2021

La família del club Barbarians Rugbi de Dénia va patir un fort colp emocional amb la pèrdua del seu company Antonio Villanueva, conegut com a Pollo, amb tot just 35 anys. Va ocórrer a l'abril, i precisament durant el transcurs d'un partit que el seu equip disputava a Alzira. El rugbi local, i en conjunt la societat deniera, van quedar commocionats.

Però l'equip va alçar cap i va seguir avant en la competició, com el Pollastre haguera volgut, amb més motivació si cap. La campanya va ser extraordinària i el Barbarians es va jugar el títol i l'ascens en una final davant el conjunt de la Vila. Va ser a meitat de maig, en una matinal completa de rugbi viscuda a Dénia a la qual només li va faltar el resultat. Els vilers es van endur la glòria amb un ajustat marcador de 22-24.

Després, a la fi d'agost, en l'arrancada de la temporada següent, el club va organitzar el primer Torneig Pollastre de Rugbi Seven, que el Barbarians dedicarà al seu company. En aqueixa trobada, i davant equips d'entitat, el club denier va mostrar tot el seu potencial, tant en el primer equip amb en la base, i va exhibir també tot el seu afecte per a Pollo i la seua família.

<<< Tornar a la portada