Canfali Marina Alta

El Campionat de Natació del Centre Esportiu Dénia se salda amb gran acceptació

El Campeonato de Natación del Centro Deportivo Dénia se salda con gran aceptación
  18/06/2019

El Campionat de Natació que organitza anualment el Centre Esportiu Dénia amb els alumnes dels cursos de natació que s'imparteixen en el mateix, ha comptat aquest any amb una participació de gairebé un centenar d'alumnes. La prova va tenir lloc el matí de diumenge passat a les instal·lacions de la piscina municipal de Dénia. A més els alumnes de l'equip de competició van realitzar una exhibició de les diferents modalitats de natació en què competeixen.
Aqualia, empresa gestora de les instal·lacions esportives, està apostant fort per la natació, ja que aquest és un dels esports més complet i recomanables per aconseguir una vida saludable a qualsevol edat. Per això, i per fomentar aquest esport en els nens, que són la base de la societat, Aqualia concedeix tots els anys beques als alumnes dels seus cursos de natació per entrar a formar part en l'equip de competició de manera gratuïta fins al 30 de setembre d'aquest any i una plaça per competir en la pròxima Competició Aqualia Intercentres, que se celebra dissabte 15 de juny a les instal·lacions que l'empresa gestiona a Villena.
Aquest any s'han atorgat un total de 27 beques a 27 alumnes classificats. Aquestes beques, valorades en uns 2.000 €, pretenen fomentar la creació d'hàbits saludables en els més joves a través de la pràctica esportiva.

Cercar notícies
Agenda