El Centre Artístic Musical de Xàbia incorpora cinc nous músics amb motiu de Santa Cecilia

El Centre Artístic Musical de Xàbia incorpora cinco nuevos músicos con motivo de Santa Cecilia
  12/11/2019

El Centre Artístic Musical celebra una nova edició de la festivitat de Santa Cecilia, i complint amb la tradició incorpora als nous músics. En aquesta ocasió són cinc joves els que donen saba nova a la banda i l'orquestra: Laura Bisquert Signes (trompa), Vicent Salvà Buigues (percussió) i Pau Pastor Morató (trompeta) ja són membres de la banda mentre que Adaya Lucas Portillo (violí) i Laura Cholbi de Lamo (violí) se sumen a l'orquestra.

Dissabte passat, la banda va realitzar la cercavila festiva en el qual cada any recullen als nous músics a les seues cases, escenificant així la benvinguda a la família musical. En aquest acte també va participar la Musa del 2019, que és la xiqueta Eva Cardona Ferrer

Aquest va ser el primer episodi d'un complet programa commemoratiu amb el qual reten homenatge a Santa Cecilia, la patrona dels músics. Per a aquest dissabte 16 de novembre arranca el calendari de concerts amb el de la Banda Jove, que actuarà a les 21.30 hores a l'església de Sant Bartolomé. La setmana vinent, el dissabte 23 de novembre -també a les 21.30 hores a l'església, serà el moment de la Banda del Centre Artístic Musical, dirigida per Carles Samblancat. I finalment, el divendres 6 de desembre -també a les 21.30 hores i a l'església- l'Orquestra tancarà aquest cicle extraordinari de concerts.

Subscriu-te!